Linhai F320: En ultimativ arbejds-ATV

Linhai F320: En ultimativ arbejds-ATV

C. Reinhardt Sverige

300-klassens arbejds-ATV er nu blevet endnu bedre! Den nye F320 kan både erhverves som traktor A eller B, og er bl.a. udstyret med 4x4, højt og lavt gear samt spil med trækkraft på 1362 kg.

LED LYS
Den nye F320 har Matrix LED-lys, der med dobbelte projektor-forlygter supplerer maskinens kraftfulde udseende og moderne look. LED-teknologien med høj lysstyrke bruges ligeledes til baglysene.

4WD
Det elektriske firehjulstræk giver optimal trækkraft på alle underlag. Med et tryk på styret kan motoreffekten overføres til begge aksler, og der er også en lavt gear tilgængelig til stejle stigninger og tunge transporter.

UDSTYR
Til trods for den lave pris har Linhai F320 et højt udstyrsniveau, herunder elektrisk firehjulstræk, robuste lastgitter foran og bagpå, Bulldog-dæk, elektrisk spil med fjernbetjening og trækstang.

INSTRUMENTPANEL
Instrumentpanelet har et blåt baggrundsbelyst display og er derfor let at aflæse. Displayet viser digital omdrejningstæller, hastighedsmåler, kørte kilometer, driftstidsindikator, 2WD / 4WD, vandtemperatur, digital brændstofmåler, neutralposition, fjernlys, blinklysindikator, bakgear og motorindikator.

Linhai F320 findes allerede nu i de svenske butikker.

Læs mere om den nye LINHAI F320 på linhaiatv.se >